”You were only given this life because you are strong enough to live it”

torsdag 21 januari 2010

Lördag & Söndag = Fest, men inget Sivans!

Var på examensfest för Mira, Josse, Simon och Stolpen hemma hos Josse och Simon i Växjö! (Ajemän det blev en tripp till Växjö både för lite fest och för en massa skola...gissa vad som var roligast ;)) Mycket trevligt, det tackar man för! God mat och framförallt roliga lekar!
Lekarna var så roliga så vi tappade bort tiden och plötsligt konstaterade vi att det var för sent för att gå till Sivans! =) Maja fick för sig att under leken 21 skulle man istället för en siffra(ja, jag kommer inte ihåg vilken) skulle göra wet-willy på personen till höger....herre gud vad kul vi hade! Att det kunde ställa till det så fruktansvärt! =D

Dagen efter bar det av till Josse och Simon igen för att äta lite lunch...lunchen övergick till fika och fikan övergick till ett besök till Salong Rekorderlig - ägd av Josse ;) för en färgning av hår och en noppning av ögonbryn (så nu är jag ljus brunett!) salongbesöket övergick sedan i hemmagjord pizza kvällsmat! Det blev några fler timmar hos Josse och Simon än väntat.. ;)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar