”You were only given this life because you are strong enough to live it”

torsdag 1 juli 2010

Midsommar på Öland = the best ever!

Finns bara ett ord att säga - Uuuunderbaaart!! Vår weekend på Kyrketorps camping på Böda rivriera är helt obeskrivlig! Vi hade det så grymt bra! Både ett stenkast ifrån stranden i tälthus som var alldeles lagom för oss. Konceptet tid försvann på Öland - vi hade semester! La oss när vi var trötta, gick upp när vi var varma, åt när vi var hungriga och gjorde precis det som föll oss in! Solen sken i princip från det att vi kom tills vi åkte! Att sen lite (läs förhållandevis mycket) alkohol var inblandat är bara ett plus! Sambon, duktig som han är, drack upp 40 öl på 2 dygn ungefär ;)

Såhär såg hustälten ut som vi bodde i, inuti kunde man dela av sovrummen. Men det var för varmt så det gjorde vi aldrig..

Traditionell midsommarlunch med sill och potäter. Att ha tröja var ett tvång - tyckte det kändes lite trevligare ;)

Invigning på Böda Bodega på midsommarafton - trevligt!

Bad i det blå efter bodegan...vattnet var mycket varmare på eftermiddagen än vad det var på morgonen för på morgonen frös man fötterna av sig

Efter duschande var vi alla midsommarfina! Kransar hann vi till och med att göra ;)

Fick en genegalisk idé på fyllan - jag skulle brottas med Eve och Hanna i sanddynorna. Att tillägga är att vi alla var blåslagna dagen efter - men jag vann alla matcher!

Dags att gå upp till ouben där det spelades lavemusik, men vi var ju tvugna att få med padde så vi tog honom på sin stol i skottkärran ;)

Vacker utsikt över raukarna, som vi besökte innan vi åkte hem...

The whole gang - mig (tyckte inte jag behövde vara med ¨på bilden så jag erbjöd mig att ta fotot ;)

Här vid ett stort klippras med stenstrand (varenda sten på hela stranden var rund - såg ut som någon hällt ut mentos på hela stranden)

En sista glasspaus i Borgholm innan resan hemåt västkusten påbörjas... :(

Thanks gang för den bästa midsommarhelg ever! :)

2 kommentarer:

  1. Vad var nu ett tälthus då? Bara ett jättestort tält eller?

    SvaraRadera
  2. ÅÅÅÅÅÅHHH! (några andra ord är överflödiga...)

    SvaraRadera