”You were only given this life because you are strong enough to live it”

måndag 2 augusti 2010

Fullt ös medvetslös!

Tisdag förmiddag bar det av till vackra Varberg för att besöka Andreas och Sofie. När vi kom dit möttes vi av välkomstkommitté (iofs bara Andreas och Sofie men ändå ;)) Efter lägenhetsesyn bar det av till stranden där Sofie alltid höll till när hon var liten - där skulle vi fiska krabbor. Vilet var jättemysigt! Evigheter sedan man gjorde det sist! Andreas och sambon gick in för det till 120%. Verkligen kul att se att de blev som småojkar igen! :) Sedan bar det av till gocarten (efter att vi äntligen fick mat på Charlies - inte den snabbaste servicen direkt!). Sofie var den som gjorde de bästa framstegen men jag slutade faktiskt tvåa näst efter sambon - som var överlägsen hela tiden! Andreas stackarn var illamående efter vi kört klart - han ville stanna i äggkylen på hajen ;)
Sedan bar det hemåt där vi grillade och hade det allmänt skönt! Efter maten bar det av till Sociten där vi skulle lyssna på stand-up som enligt Sofie började kvart över sju men när vi kom dit fick vi veta att det började kvart över nio så vi knallade upp til fästingen och njöt av utsikten och sommarkvällen. Pojkarna hittade en kanon att rida på:

När vi sedan återgick till Sociten drog standupen igång. Konfrenciern var usel! och då emnar jag usel! Däremot fick vi se den äldsta standupparen som finns (han var rolig till en början sedan övergick han enbart till att vara en pervers gammal gubbe!)
Vi avslutade kvällen med två partier poker - sen somande alla som småbarn! :)
Dagen därpå besökte vi fästningens museum - Sofie och Andreas fick ju nys om att jag aldrig varit inne på fästingen. Det var en trevlig utställning och nu har jag äntligen ;) sett bockstensmannen (både modellen över hur han kunde sett ut och skelettet ;))

De två dagarna i Varberg var verkligen super!! Tack snälla Andreas och Sofie för två supermysiga dagar! Ni är välkomna till Halmstad vilken dag som helst!!

1 kommentar:

  1. Tack själva, det var verkligen jättemysigt och skoj! så det gör vi gärna om, kommer så gärna så till er och ser hur ni har det!! =) får kolla på tider som kan passa framöver! kramar Sofie

    SvaraRadera